Let op met boemerangs

Let op met boemerangs!

Vandaag 10 canvascalls als standaard onderdeel van mijn ‘werkdag’. Ik bel Peter (eigenlijk Frank .. ). Als contactpersoon staat hij met voornaam, e-mailadres en mobiele nummer op zijn website.

Ik introduceer mij kort en vertel hem dat ik op zoek ben naar interessante opdrachten. Hij vindt het echter vreemd dat ik hem bel waarop ik hem vertel dat zijn directe gegevens op zijn website staan en ik er dan vanuit ga dat iemand graag contact heeft.

Nee, dat is alleen voor klanten want die mogen hem dag en nacht bellen. Ik vind deze opmerking grappig en vraag hem of leveranciers in zijn ogen minder belangrijk zijn. Vanaf dat moment wil hij goede vrienden met mijn blijven maar toch liever geen voorstel van mijn ontvangen.

De moraal van het verhaal. Bellen kan heel leuk zijn. Af en toe gooi je eens een boemerang, en, weet, die komen wel eens terug.

‘Peter, bedankt voor je vriendschap, ik heb er hartelijk om gelachen’.

Geef een reactie